A weboldal tulajdonosa és működtetője az ALUTEC márka magyarországi disztribútora, a Mobilio Kft.
A tartalommal, ajánlatokkal és feltételekkel kapcsolatban a termék gyártójának minden felelőssége kizárt.

Jogi nyilatkozat

Ajánlatok korlátozása
A weboldalon szereplő ajánlatok az Alutec márka magyarországi disztribútorának kizárólag Magyarország területén történő értékesítésre vonatkozó ajánlatai, azokért a gyártó semmilyen szempontból nem felelős. A feltüntetett árak a mindenkor érvényes ÁFÁ-t is tartalmazó végfelhasználói árak. Végfelhasználón az a természetes vagy jogi személy értendő, aki a terméket nem kereskedelmi céllal, hanem saját maga által történő felhasználásra vásárolja meg.

Védjegyek és engedélyek
A weboldalon szereplő márkavédjegy, termékfotó és képanyag használata a védjegy tulajdonos Superior Industries Leichtmetallräder Germany GmbH hozzájárulásával történik. Ellenkező nyilatkozat hiányában a weboldalon megjelenő összes védjegy a vonatkozó törvények alapján védjegyoltalom alá esik. A weboldalon található tartalom kereskedelmi célból nem másolható, nem osztható meg és nem tehető elérhetővé harmadik fél számára. A weboldal egyes részei tartalmazhatnak olyan képeket és grafikai elemeket, amelyek harmadik fél tulajdonát képezik és a harmadik félhez kapcsolódó szerzői jog védelme alá tartoznak.

Felelősség korlátozása
A weboldal tartalmáért és a megjelenített ajánlatokért kizárólag a weboldalt üzemeltető Mobilio Kft., az Alutec márka magyarországi disztribútora tartozik felelősséggel. A jelen weboldalhoz kapcsolódóan a gyártó Superior Industries Leichtmetallräder Germany GmbH minden felelőssége teljesen kizárt.
A weboldal tartalmának összeállítása a legnagyobb szakmai körültekintéssel történik, azonban az oldalakon szereplő információk 100%-os pontossága és teljeskörűsége nem garantálható. A weboldalon elérhető autótípus szerinti kereső segítségével kiválasztott termékek műszaki megfelelőségét és alkalmasságát viszonteladó partnereink szakembereivel minden esetben ellenőriztetni szükséges. A Mobilio Kft. minden felelőssége kizárt azon esetleges károk tekintetében, amelyek direkt vagy indirekt módon a weboldal használatával összefüggésben keletkeznek, hacsak azokat nem a Mobilio Kft. szándékos cselekedete vagy jelentős mértékű hanyagsága okozza.
A Mobilio Kft. nem felelős a harmadik fél által publikált és működtetett weboldalak tartalmáért, amelyekhez ez a weboldal, vagy más, a Mobilio Kft. által működtetett weboldal direkt vagy indirekt módon kapcsolódik és ezeket a tartalmakat semmilyen szempontból nem tekinti a sajátjának.
A Mobilio Kft. nem bír semmilyen befolyással a saját weboldalaihoz linkekkel kapcsolódó weboldalak jelenlegi vagy jövőbeni formájára, tartalmára és szerzőire sem és kizár minden felelősséget, amely e weboldalak jövőbeni tartalmi változásával kapcsolatos. Amennyiben a Mobilio Kft. tudomást szerez arról, hogy bármely saját weboldalán található, korábban létrehozott hivatkozás illegális, tiltott, félrevezető vagy pontatlan tartalmú weboldalhoz kapcsolódik, haladéktalanul intézkedik a hivatkozás eltávolításáról.